Clatite umplute la cuptor

de kata0587 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 7261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Clatita
  • 200g faina
  • 250ml lapte  
  • 2 oua
  • 50ml ulei
  • sare
  • Compozitie
  • o lingurita zahar
  • o pulpa de pui fiarta (se poate pune si piept)
  • 100 g cas 
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute la cuptor:

Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.  Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.  Lasam la prajit aproximativ 5 minute. Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite. Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.  Pachetelul astfel facut il punem in vas. Procedam astfel cu toate clatitele. Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.

Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

31.07.2010, 09:08

Bun venit la noi!

cirmicica 1

31.07.2010, 10:14

mi sa facut pofta de aceasta retete,arata foarte bine...

babi5 1

16.12.2014, 09:13

:-

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu saumon fume